jimanjr scrie:Majoritatea a decis Wii... atunci Wii sa fie

Nu vreau sa va coplesesc, dar dupa parerea mea o sa puteti juca si ping-pong si Wii - cu mentiunea sa fiti atenti pe cine alegeti al 4-lea la oricare din jocuri pentru ca pe aici sunt multi experti

.
Acum ca s-a incheiat concursul, vreau sa multumesc
Deliei pentru ajutorul dat la organizare, fara de care concursul nu ar fi fost posibil.
Din partea Adobe, in tabara voi veni eu impreuna cu
Bogdan Ghervan, unul din stagiarii care fac practica la Adobe in aceasta vara. Despre mine am pus mai jos descrierea de la Alumni InfoEducatie, iar Bogdan - si el un Alumni InfoEducatie - va scrie curand cate ceva despre el intr-un alt post.
"Software engineer pentru Adobe Romania in echipa Experiments - cei la care ajung problemele interesante

. In ultimii ani am fost trainer pentru o companie italieneasca, freelancer, instructor Java si seminarista.
InfoEducatie a insemnat, prin 1996, primul contact cu elemente IT practice, nestrict algoritmice - aici am invatat HTML si am aflat ca pentru a avea o retea nu e suficient sa pui un fir intre doua calculatoare

. Apoi am vazut concursul crescand an de an, avand seminarii, concursuri open pentru finalisti, studenti in juriu, prezentari din partea unor companii private. Elementul comun al tuturor acestor ani - oamenii pasionati care vin aici, din toate "taberele": elevi, studenti, profesori, companii.
Imi place sa lucrez cu oameni destepti si pentru care ceea ce fac este ceva interesant, nu o povara. Sfatul meu este sa continuati sa faceti ceea ce va place si in acelasi timp sa incercati sa va perfectionati investind in voi insiva - desi poate pentru multi nu pare asa, la varsta asta aveti ceva foarte pretios: timp liber."